Trouwfeest dj

Het dansfeest op uw trouwfeest is één van de hoogtepunten waar nog lang over nagepraat zal worden. ALLSOUND zorgt voor een onvergetelijke muzikale ervaring, afgestemd op de genodigden en jullie smaak!

Onze werkwijze

1

Een goede voorbereiding is het halve werk. Daarom spreken wij altijd op voorhand af met jullie om de planning van de avond en de muziekvoorkeuren te bespreken. In de week van de trouwdatum nemen we nogmaals contact op met jullie om de laatste praktische zaken nog even af te stemmen.

2

Op de dag zelf wordt de discobar op voorhand opgesteld in samenspraak met de feestzaal. Op die manier worden jullie gasten niet gestoord tijdens de receptie of het diner.

Bekijk onze discobar formules.

3

Tijdens het diner wordt aangepaste achtergrondmuziek voorzien. Tijdens het dessert gaat het volume al wat de hoogte in om de sfeer erin te brengen en de overgang naar het dansgedeelte soepel te laten verlopen.

4

Voor het dansfeest kan losbarsten, is het tijd voor de openingsdans. Eventueel een tweede openingsdans samen met de ouders, maar dit hoeft niet.

5

Na de openingsdans volgt het dansgedeelte. Een trouwfeest is een feest voor alle leeftijden, zeer belangrijk is dus om bekende nummers in allerlei muziekstijlen in een vloeiende mix én met veel afwisseling te brengen. Er wordt geen vaste playlist gespeeld, zodat ik kan inspelen op hoe jullie publiek reageert. Verzoekjes, ook dat is mogelijk.

Ook wie denkt aan een heel specifieke concept kan bij ons terecht: een trouwfuif, enkel jaren '80, retro, enkel zomerse klanken, ... Dit kan uiteraard allemaal, elk trouwfeest is uniek.

Ceremonie begeleiding

ALLSOUND kan jullie ook helpen met de muzikale begeleiding van jullie eredienst in de kerk of ceremonie.

  • Luidsprekers worden voorzien.
  • Micro op een statief wordt voorzien.
  • Jullie gewenste muziek wordt gespeeld op het juiste moment.

Interesse? Vraag ons gerust meer informatie!

Onze troeven

Help, er zijn zoveel dj's te vinden! Waarom dan kiezen voor ALLSOUND?

  • Al jaren ervaring als trouwfeest dj, toch vind ik het belangrijk om jullie feest als uniek te behandelen én met de nodige professionaliteit. Dit is mijn passie in het leven en die breng ik graag samen met jullie passie voor elkaar!
  • Ik ben al aanwezig vanaf de avondreceptie zodat speeches, tafelafroeping, sketches e.a. met het nodige geluid kunnen begeleid worden. Maar ook de sfeer van jullie gezelschap kan ik heel goed aanvoelen op die manier, de perfecte voorbereiding voor jullie dansfeest!
  • Geen overuren, kilometervergoeding of andere verdoken kosten. Onze all-in prijs omvat het totale concept!
  • Tegenwoordig zijn we heel wat gewoon qua show-gehalte door clubs of festivals zoals Tomorrowland. Vergeet het lichtorgeltje en de spiegelbol, met de luxe discobar creëren we extra sfeer & beleving, zoals in de clubs of op festivals.

Enkele klanten aan het woord

Referentie dj trouwfeest

“Nog eens bedankt voor het prachtig en zot trouwfeest, als je een dj moet hebben, den diene kan er wat van.”
- dj trouwfeest voor Jenko & Chloe uit Eeklo

Referentie dj trouwfeest

“Ons huwelijksfeest was een zalig feestje, met heel de tijd goede muziek. De dansvloer was, ondanks de hitte, nooit leeg.”
- dj trouwfeest voor Yannick & An uit Antwerpen

Referentie dj trouwfeest

“Ons huwelijksfeest was een muzikaal succes! Stijlvolle muziek op elk moment, van de receptie tot de laatste slow, zoals we het gevraagd hebben!”
- dj trouwfeest voor Peter & An uit Vlaams-Brabant

Referentie dj trouwfeest

“Tof hoe de dj voor ambiance zorgde. Tot volgend jaar!”
- dj personeelsfeest voor Kristin H. uit Beveren

Referentie dj trouwfeest

“Nogmaals mijn hartelijke dank voor de uitstekende muziek.”
- dj verjaardag voor Anne J. uit Sint-Niklaas

Referentie dj trouwfeest

“Toppertje!”
- dj trouwfeest voor Simon D. uit Elversele

Contacteer ons

Contacteer ALLSOUND voor een boeking of een vraag: